s

Kalender 2015

 • Nye hold
 • Hvalpehold:
 • Lørdag d.14/11-15

  kl.08.00

 • Begynderhold:
 • Ring eller skriv for info.
 • Unghundehold:
 • Lørdag d.14/11-15.

  Kl.09.10

 • Let Øvede/øvede:
 • Lørdag d.14/11-15

  kl.10.30

  kl.11.40

DOWNLOADS

Info om hundehold:
Hvalpehold Download
Unghundehold Download
Begynderhold (hunde over cirka 1 år) Download

Når du har tilmeldt dig:
Praktisk information Download
Om Mig

Jeg hedder Mia Gaardmand og jeg er uddannet og certificeret hundeadfærdsinstruktør under Center for Dyreterapi siden september 2011. Samtidigt med hundetræneruddannelsen påbegyndte jeg uddannelsen som hestevelfærdsrådgiver samme sted, som blev afsluttet i januar 2012. I 2012 påbegyndte jeg uddannelsen som dyreadfærdskonsulent og afsluttede dennei 2014. De samlede titler kaldes officielt Exam ABC (Examined Animal Behavior Counselor) og BSc ABT (Bachelor of sciences in Animal Behavior Therapy). Dette er en uddannelse, der specialiserer sig i træning og adfærdsbehandling af hunde og heste med adfærdsproblemer.

 

Jeg har også taget kurser i fysiologisk behandling af både hunde og heste, med fokus på massage, osteopati og kranio-sakral terapi. Herudover har jeg også været på kurser hos blandt andet Anders Hallgren, Karen Frost, Kathy Sdao, Ray Coopinger og Bettina Hvidemose. Jeg bestræber mig på at tage på kurser indenfor mit felt flere gange om året for at forny min viden og holde mig opdateret.

 

Hvorfor vælge mig?


Det kan være en udfordring at finde den rigtige træner til dit dyr. Det kan ofte være svært at finde ud af, hvem der bruger de metoder, som er bedst for ens dyr. Derfor vil jeg gerne give dig indblik i, hvordan jeg adskiller mig. Jeg er uddannet under Center for Dyreterapi, som er fagligt godkendt. Dette er den eneste uddannelse i Danmark, der er godkendt af den fælles europæiske organisation PETbc. Dette er en organisation bestående af eksperter inden for dyreadfærd, der er dannet bl.a. for at godkende uddannelser, der lever op til den højeste kvalitet og etik.

 

Årsagen til den høje standard på både uddannelsen som hundeadfærdsinstruktør, hestevelfærdsrådgiver og dyreadfærdskonsulent er, at de udelukkende bygger på videnskabelige undersøgelser og indlæringspsykologiske principper. De er også længere end de fleste uddannelser inden for området og har den bredeste teoretiske baggrund inden for træning med fokus på både familiehunden/hesten og konkurrence. Vigtigst af alt sætter jeg dyrenes velfærd i centrum. Alle mine træningsmetoder bygger på et positivt samarbejde med alle arter, hvor jeg ligger vægt på, at alle dyr er forskellige og har brug for individuel behandling, uanset deres alder og race.