HundetrÆning

Individuel træning

Individuel træning er en privat time, hvor man kan arbejde fuldstændig ud fra dig og din hunds behov. En privat time tillader, at man virkelig kan arbejde i dybden med en øvelse eller få løst et træningsproblem. Træningsproblemer kan være, at hunden trækker i snoren, at hunden ikke kommer, når der bliver kaldt eller at den generelt ikke lytter til dig, m.m. Det kan også være, at du har en hvalp, men at du har brug for privattimer i stedet for holdtræning. Træningen kan foregå i Solbjerg hos mig eller hos dig (kørsel medregnes).

 

Vil du have din hund trænet af mig?

Har du ikke mulighed for at træne din hund selv, eller ønsker du at få din hund trænet af en professionel træner, kan dette også bestilles. Man kan også kigge på, hvis det ønskes.

 

Ønsker dig og nogle bekendte at oprette et lille hold sammen?

Kontakt mig for mere information.

 

Hundehold

OBS: I sommerhalvåret foregår al træning udendørs ved Vestergårdsskolen i Viby.

 

Hvalpehold (fra cirka 10 uger til 6 mdr)

På hvalpeholdene lægges der vægt på socialisering og grundfærdigheder så som kontakt, håndtering, sit, dæk, indkald, gå pænt i snor, selvkontrol mm. Vi arbejder i sårhed på fokus og kontakt, da det er fundamentet i træning. Vi skal skabe et godt samarbejde med hvalpen fra starten, så du får en glad hvalp, der både ønsker og elsker at træne med dig. Der er også tid til svar på mange af de tusinder af spørgsmål, der opstår, når man får hvalp.

 

(Nyt hold starter lørdag d.14/11-15 kl.08.00)


Fortsætterhold (unghundehold)
Fortsætterholdet er for hvalpe/unghunde, der har været på hvalpehold hos HappyPets eller som har gået til hvalpetræning andetssteds med lignende træning. Hvis man ikke har gået på hold før og unghunden er over 6-8mdr, kan man supplere med en privattime hos mig og dernæst komme på fortsætterholdet. På dette hold arbejdes der videre med nogle af øvelserne fra hvalpeholdet med øget sværhedsgrad, samt nye øvelser. Øvelser som "blive i sit", indkald, target, introduktion til lineføring m.m vil være i fokus. Da mange af hundene rammer kønsmodningen undervejs, er det specielt træning i at bibeholde kontakten til sin hund, da det kan være svært i denne periode.


'Kom når jeg kalder...' / Indkaldshold
Kommer din hund ikke, når du kalder? Er den ofte fokuseret på alt andet end dig under en gåtur?
Har din hund generelt set svært ved at koncentrere sig om dig udendørs eller indendørs?

Det kræver gode strategier og grundig træning for at få et godt indkald. På dette hold skal vi blandt andet arbejde på samarbejde, kontakt, impulskontrol (selvkontrol fra hundens side), belønningsstrategier og selve indkaldet. For at opnå et godt indkald, skal der trænes på grundlæggende elementer i samarbejdet. På holdet får du alle redskaberne til at opbygge det indkald, du altid har drømt om.

Begynderhold for voksne hunde

Mange har ikke gået til træning med deres hund tidligere i dens liv, og på dette hold har du muligheden for at starte op med øvelser, hvor kravene ikke er for høje. Vi kommer til at gennemgå øvelser, som er praktiske for ens hund at kunne i hverdagen, såsom kontakt, indkald (at komme når der bliver kaldt), gå pænt i snor, blive i sit/dæk m.m. Kontakt og samarbejde er specielt i fokus, og vi arbejder på, at hunden er motiveret for at samarbejde med dig.

(Opstart mandag d.7 september kl.16.00)

 

Let øvede og øvede
Dette hold henvender sig til kursister der tidligere har gået til træning hos mig, eller som har gået på en form for fortsætterhold andetsteds. Der vil stadigvæk være plads til en lege/socialiseringspause på dette niveau. Vi skal bl.a. igennem øvelser som lineføring, targetmåtte, blive i en position, spor, og en til to sjove tricks efter kursisternes valg.For mere information om de enkelte hold klik her

Priser

Individuel træning:

 

Hverdage før kl.17.00:

450 kr./time. 3-turs kort: 1.250kr.

 

Weekender/hverdage efter kl.17.00: 550kr./time.

 

Alle hold (minus indkaldshold):

1.100 kr for 8 gange á 1 times varighed.

Indkaldshold:

800 kr for 4 gange á 1 times varighed.

 

Kørsel:

Der pålægges 3,80kr. pr. km. til kundens bopæl ved individuel træning og konsultationer


Alle priser er inkl. moms